Дано стане тенденция: Черно море също ще ремонтира стадиона си през паузата


Дано стане тенденция: Черно море също ще ремонтира стадиона си през паузата
Снимка: БГНЕС

19439 0

Черно море работи по подобряването си във всяко отношение преди подновяването на родния шампионат. "Моряците" са ангажирани както със селекцията и подготовката си за пролетния дял от първенството, така и с освежаването на своя дом.

Варненци ще извършат, макар и малък, ремонт на стадион "Тича". По съоръжението ще протекат ремонтни дейности, включващи нов входен тунел, който бе отнесен от буря. Това ще се случи по време на паузата.

Малко по-рано през сезона "зелено-белите" промениха облика на съблекалнята за гости. В близост до тунела пък поставиха бетонни павета и райграс, за да предоставят по-голям комфорт на фенове и служители.

Какво предстои?

Черно море ще се готви у нас и в Турция, за която отпътува на 21-ви януари. На "Тича" очакват две нови попълнения. Междувременно ще проведат контроли с Фарул Костанца (13-и януари), Дунав Русе и Черноморец Балчик в един ден (7-и февруари) и Добруджа (10-ти февруари). 7 дни по-късно стартират отново кампанията с гостуване на Лудогорец.

Какво още знаем за предстоящата подготовка на "моряците"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички