Данило Дончич след успеха над Берое: Трите точки ще помогнат за самочувствието


Данило Дончич след успеха над Берое: Трите точки ще помогнат за самочувствието
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

1409 0

Старши треньорът на Локомотив София - Данило Дончич, изрази мнение след ценните три точки при победата с 1:0 като гост на Берое. Специалистът бе категоричен, че трите точки ще донесат самочувствие на неговите футболисти въпреки слабата игра в Стара Загора.

Коментарът на Дончич

"Първото полувреме бе едно от най-лошите. Казах на момчетата на почивката, че допуснахме противникът да направи много положения. Това е футболът. Момчетата се отпуснаха, не бяхме близо до опасните им нападатели. Знаем, че имат индивидуални качества и че в момента са в криза. Възползвахме се от това и мисля, че второто излязохме по-добре и доминирахме в средата на терена. Накрая със смените и свежите хора бяхме по-близо до вратата и се надявахме на статични положения и успяхме. Важни три точки, надявам се това ще помогне за самочувствието", сподели специалистът.

"Цяла седмица се радвахме с точката и добрата игра срещу Черно море. Добре тренираха момчетата, бяха мотивирани, но понякога не се получава на терена. Влезна ни водата в ушите и бяха много опасни. Имахме късмет, но в предишните мачове нямахме късмет, но сега тръгваме с трите точки".

"Имаше слабост, но втори пореден мач излизаме със суха мрежа. Радвам се заради това, защото всички казват, че имаме слаба защита. Кардосо като влезе в последните секунди ще помогне също. Той е класен футболист. Отборът ще играе нападателен футбол в следващите мачове. Програмата бе такава, че играхме със силни отбори. Успяхме да излезем със седем точки от трудната програма, никой не го очакваше".

"Смените влязоха добре днес. Имахме опции и разчитахме на физическата им сила. Излязоха свежи и подгониха защитниците от Берое. Бяха добри смени и вкарахме от статично положение", добави още Дончич.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мнението на Хосе Луис Ачиари след поражението от Локо София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички