Страст, напрежение и крясъци: ЦСКА показа боя над Локомотив Пловдив от "кухнята" (ВИДЕО)


Страст, напрежение и крясъци: ЦСКА показа боя над Локомотив Пловдив от "кухнята" (ВИДЕО)
Снимка: CSKA.BG

3103 0

ЦСКА е изправен пред голям тест. Преобразеният тим на Нестор Ел Маестро само след ден излиза очи в очи със своя най-голям съперник в лицето на Левски.

Какво се случи?

"Армейците", които понесоха изключително много критики в началото на сезона, са в серия от 5 поредни победи. Последната такава към момента дойде при визитата на Локомотив Пловдив понеделник (02.10).

"Червените" категорично надиграха лидера в класирането в Първа лига, побеждавайки го с 2:0 на "Лаута". 31-кратните шампиони демонстрираха много хъс и желание за победа, а това най-ясно се вижда от вече станалата традиция инициатива "INSIDE CAM".

Поглед от вътре

Чрез нея феновете поглеждат в "кухнята" на отбора. Последното видео е именно от гостуването в Пловдив. В него се виждат любопитни кадри преди, по време и след мача. Впечатление прави добрата "химия" между състезателите, техните реакции и разговори, които остават скрити от запалянковците.

Интересен е и диалогът между Нестор Ел Маестро и неговите играчи преди първия съдийски сигнал и на почивката. Наставникът е видимо впечатлен, но и същевременно с това бесен на "червените", че са отбелязали едва 2 попадения във вратата на "смърфовете", които през голяма част от срещата си приеха играта в своята половина. ВИДЕОТО може да видите по-долу в статията.

Същевременно Ел Маестро научи добра новина преди "Вечното дерби".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички