Хосе Луис Ачиари: Нашият отбор нямаше късмет, за да може да спечели


Хосе Луис Ачиари: Нашият отбор нямаше късмет, за да може да спечели
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

1125 0

Наставникът на Берое - Хосе Луис Ачиари, коментира поражението на неговите възпитаници с 0:1 от Локомотив София в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че го боли от загубата, но остана оптимист и вярва, че ще дойдат по-добри дни за "заралии".

Мнението на Ачиари

"Имахме доста положения, които пропуснахме, не успяхме да ги превърнем в голове. Доволен съм от своите футболисти. Беше силен мач за нас, със страхотен ритъм и ситуация. Нашият отбор нямаше късмет, за да може да спечели и в крайна сметка загубихме", каза специалистът.

"Трябва да опитаме да подобрим ефективността срещу противниковата врата. Помня мача с ЦСКА – създадохме доста положения, но не успяхме да ги вкараме. Това трябва да подобрим – ефективността пред противниковата врата, както и дългите топки. Ментално в последните мачове имахме лош късмет, но така е във футбола, а така се разви и днешният мач".

"Ако анализираме резултата, е ясно, че не се намираме в най-добрата си форма. Ще анализираме и днешния двубой, отборът напредва много. Това е отбор със страхотна психика, вярва в победите. Те играят в противниковата половина – техният вратар направи много спасявания, и ще продължим така. Много пъти една победа може да те заблуди. Боли ме от загубата, но съм убеден, че пътят, по който върви отборът, е правилният. Вкъщи искаме да побеждаваме. Наистина боли, но следващият път искаме да вземем трите точки".

"Със сигурност ще работим в много аспекти. Това бе първата ми цяла седмица, в която ще мога да работя, защото миналата седмица имаше междинен кръг. Всеки един от играчите дава максимума от себе си и така ще се подобрим. Сега ще имаме една свободна седмица, в която да работим на чисто. Ще го направим и ще подобрим много елементи от играта. Футболът се играе, за да печелиш. Трябва да постигаме победи, за да прогресираме в първенството", завърши Ачиари.

Ето какво посочи Данило Дончич след успеха над Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички