Даниел Моралес обяви целта пред Ботев Враца


Даниел Моралес обяви целта пред Ботев Враца
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1291 0

Треньорът на Ботев Враца-Даниел Моралес, говори след проверката срещу адашите от Пловдив в Коматево. Двата тима завършиха при 0:0. Моралес обяви, че целта пред отбора му ще е да оцелее в родния елит.

Получи се много добра проверка. Това беше най-добрият мач на Ботев (Враца) от началото на зимната ни подготовка. Имаше много старание от футболистите, които показаха страхотно отношение. Получи се доста оспорван мач със ситуации и пред двата отбора. Трябва ни повече концентрация, повече точност пред противниковата врата, както и по-добра организацията в защита. Доволен съм, защото от този мач се видя насоката къде трябва още да се подобряваме“, коментира Моралес.

„Барбоса дойде в тима по моя препоръка. Знам нивото на този състезател. Направи три тренировки с нас и днес изигра пълни 90 минути. Направи ми много добро впечатление. Доволни сме от неговите изяви и отношението му към тренировъчния процес. Имаме още няколко дни, за да вземем решение дали го привлечем в състава“, заяви той по адрес на каращия проби в тима Диого Барбоса

Основната ни цел продължава да бъде оставането в Първа лига. Ако можем да я осъществим още преди плейофната фаза на шампионата, ще бъде чудесно. Ако обаче не успеем, ще трябва да се борим за оцеляването си след това. Вярвам, че когато имаме трудности, трябва да търся грешките в себе си, а не във футболистите“, завърши наставникът на тима от Мездра.

Вижте ТУК РЕПОРТАЖ от мача между Ботев Пд и Ботев Враца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички