Цветомир Найденов похвали Любослав Пенев за победите на ЦСКА 1948 в контролите


Цветомир Найденов похвали Любослав Пенев за победите на ЦСКА 1948 в контролите
Снимка: efbet

975 0

Собственикът и основен спонсор на ЦСКА 1948Цветомир Найденов, остана доста доволен от работата на новия старши-треньор на тима Любослав Пенев. Найденов отбелязва серията от победи на Любо Пенев в контролните срещи. От 5 мача ЦСКА 1948 записа 5 победи с много голове и добра игра.

Ето какво пише Найденов във "Фейсбук":

"LP 9 ; 5 от 5 в контролите. Браво, Майсторе!"

ЦСКА 1948 определено ще е по-силен отбор от миналия сезон и това се показва с добрата игра на тима. Любослав Пенев е въвел казармен ред в клуба и държи много на дисциплината. Отборът под негово ръководство играе на доста добро ниво, а новите попълнения вдигнаха класата на тима. Стефан Цонков, Ангел Грънчов, Октавио, Джонатан Перейра, Тиаго Барбоса и Енрике Рафаел бяха привлечени при „червените“ и от тях се очаква да повишат конкуренцията вътре в отбора, както и да допринесат за новия облик на тима.

Играчите, които бяха при столичани и миналия сезон, също показват добро лице и са ентусиазирани до краен предел. Работата на Ел Голеадор си пролича още в началото на престоя му в ЦСКА 1948 и със сигурност може да се твърди, че отборът му ще бъде голям фактор в Първа лига през новия сезон и ще се бори за място в евротурнирите догодина. Първият мач за „червените“ от новия шампионат е домакинство срещу носителя на Купата на България – Левски в Бистрица.

А ето какво мисли за този мач легендата на ЦСКА Ради Здравков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички