Имало е шанс до вчера - двете условия на Мъри, които Сираков не сбъдна, за да остане


Имало е шанс до вчера - двете условия на Мъри, които Сираков не сбъдна, за да остане
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

32229 0

Станимир Стоилов обяви в събота вечер, че напуска Левски, който през последните години ръководеше от поста "старши треньор". Това бе вторият му престой начело на "Герена", а още през последните дни се говореше, че специалистът няма да остане в клуба. 

Това обаче не е по вина на феновете, които изключително много искаха той да остане, а самият Мъри призна, че до последно е имало възможност да вземе положително решение, но Наско Сираков не е изпълнил условията му от последните часове.

Признанието на Стоилов

"Започнаха скандали между привърженици, собственик и фенските фракции. Очаквам вече още глупости да се случват. Трябва да се прекъсне, трябва да цари мир. Не мога да стоя и да гледам как феновете обиждат собственик или собственик обижда феновете. Аз не дойдох заради разединение. След като не можем да седнем и да решим проблемите... Даже последното нещо - вчера имах разговор. Поставих на собственика условията, при които бих останал да работя. Те бяха две много тежки условия. Едното беше подмяна на Управителния съвет с доминираща квота на Левски, с работещи хора в Левски - без да назовавам имена и желания мой. Не съм го казвал, но ако трябваше, и аз можех да вляза, не знам дали изобщо имам право. Работещи служители на Левски. Второто условие бе да продължим същият екип с Ивков да работим в клуба. И да се даде срок - 6 месеца или една година, на изпълнителния директор - това и това като финанси и печалба, на мен като треньор примерно борба за титла или купа. И ако не ги изпълним, тогава да бъдем освободени веднага. Но в тази успешна година да се правят промени е нелепо да тръгваме пак на тъмно.

Ако на висшето ръководство им трябват слуги, които да подписват документи, няма да бъде с мен отстрани. Това веднага води до тези 11 милиона, които криеха. Исках всичко да се знае точно. Да обявим обща идея с привържениците.

Ако бяхме седнали всички да обявим заедно сметката за НАП - абсолютно всички, сметката щеше да има двойно или тройно повече пари. По това също е видно разединението. Казах ви, не си затварям очите", призна Стоилов, след като призна, че напуска Левски.

Следете пресконференцията на Станимир Стоилов НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички