ЦСКА 1948 сломи Царско село и тръгна с победа през пролетта


ЦСКА 1948 сломи Царско село и тръгна с победа през пролетта
Снимка: Lap.bg

1083 0

ЦСКА 1948 победи Царско село с 2:1 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Първо Лука от състава на гостите си отбеляза автогол в 23', а Костадинов изравни в 68'. Победата на ЦСКА 1948 донесе Русев в 74' с точно изпълнение на дузпа. В класирането домакините са на шесто място, а Царско село заема осмото.

От ЦСКА 1948 поискаха дузпа рано-рано в 6' за игра с ръка на Балтанов в наказателното поле, но съдията не видя основания за такава. Все пак домакините поведоха в 23', след като Панайотис Лука си отбеляза автогол след центриране от корнер. Димитър Костадинов изравни в 68', когато беше оставен непокрит в наказателното поле, получи добър пас и не остави шансове на Наумов - 1:1.

Крайният резултат бе оформен в 74', когато Балтанов извърши нарушение срещу Топузов в накзателното поле. С изпълнението на 11-метровия наказателен удар се зае Георги Русев и бе безапелационен за 2:1. Царско село можеше да изравни 10 минути по-късно, но ударът на Манев уцели гредата. Това бе седма победа за ЦСКА 1948 от началото на сезона. 

От ЦСКА 1948 поискаха дузпа рано-рано в 6' за игра с ръка на Балтанов в наказателното поле, но съдията не видя основания за такава. Все пак домакините поведоха в 23', след като Лука си отбеляза автогол след центриране от корнер.Костадинов изравни в 68', когато беше оставен непокрит в наказателното поле, получи добър пас и не остави шансове на Наумов - 1:1.
Крайният резултат бе оформен в 74', когато Балтанов извърши нарушение срещу Топузов в накзателното поле. С изпълнението на 11-метровия наказателен удар се зае Русев и бе безапелационен за 2:1. Царско село можеше да изравни 10 минути по-късно, но ударът на Манев уцели гредата. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички