ЦСКА 1948 се върна към победите, а Чочев към головете за 1 полувреме с Берое, червен картон беляза мача (ВИДЕО)


ЦСКА 1948 се върна към победите, а Чочев към головете за 1 полувреме с Берое, червен картон беляза мача (ВИДЕО)
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1429 0

Третият във временното подреждане на Първа лига ЦСКА 1948 се върна към победния път, след като надделя с 3:1 над Берое. Футболистите на Тодор Янчев поведоха с 2:0 и въпреки че получиха попадение до края на първото полувреме, успяха да удържат аванса си почти до самия край.

Те бяха и с човек повече на терена от 79-ата минута, когато сякаш интригата приключи. В последните минути от мача подпечатаха успеха си с още едно попадение. Към попаденията се върна голмайсторът на шампионата Ивайло Чочев, който реализира своя 17-и за сезона - с 11 е вторият по този показател Дюкенс Назон.

Именно Чочев откри още в 10-ата минута, след като бе намерен в наказателното поле с добро центриране от ъглов удар на Педриньо. След няколко добри положения за Берое ЦСКА 1948 стигна до второ попадение. Отново Педриньо центрира добре от корнер, намери на първа греда Евгений Сердюк, който отклони към Елитон. Бранителят протегна крак я довкара топката в мрежата.

Веднага след това обаче интригата бе върната, след като Спас Георгиев центрира отдясно и намери Вини Трибуле, който успя да отиграе отлично с глава и да се разпише. Второто полувреме също започна на високи обороти.

В 79-ата минута обаче Густаво Каскардо си позволи по-остро влизане в краката на Ивайло Чочев и не обмисли факта, че има жълт картон. Георги Гинчев му показа второ официално предупреждение и гостите останаха с човек по-малко.

Това уби устрема на Берое, а в 86-ата минута бе сложен точка на спора, след като Георги Русев бе изведен с подаване зад отбраната, влезе в наказателното поле и преодоля Иван Караджов.

С успеха ЦСКА 1948 събра 48 точки - пет по-малко от втория Лудогорец, който е и с мач пасив. Берое пък остава на 13-а позиция с 21 пункта. Предстои пауза за националните отбори. В следващия кръг Берое гостува на Спартак Варна (09.04), а ЦСКА 1948 посреща у дома Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички