ЦСКА 1948 не успя да се противопостави на Панатинайкос (ВИДЕО)


ЦСКА 1948 не успя да се противопостави на Панатинайкос (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук на ЦСКА 1948

1570 0

ЦСКА 1948 загуби с 0:1 от вицешампиона на Гърция – Панатинайкос в последната си контрола от подготвителния лагер в Словения. Проверката се проведе на  стадион „Рорбах“ в Австрия. Успехът за ПАО донесе младокът Димитрос Калоскамис, който реализира в 38-ата минута.

Така тимът на Атанас Рибарски приключи подготвителния си лагер в Словения с 1 победа, 1 равенство и 2 загуби. Успехът бе над Сепси, ремито срещу словенския Марибор, а пораженията дойдоха последователно от хегемона в Хърватия – Динамо Загреб и гранда от Атина.

Очаквано двубоят започна в монотонно темпо, не се играеше на особено високи обороти. В 9-ата минута се стигна до сериозно напрежение между футболистите на двата отбора след единоборство между Антонио Вутов и Рубен Перес. За късмет по-нелицеприятните сцени се разминаха и страстите бяха охладени набързо.

В 23-ата минута Карагарен отлично отдясно и пробва пас към точката на дузпата. Там обаче Йосков не успя да стреля и се стигна до корнер След неговото изпълнение Елитон с глава не уцели целта.

Гърците отговориха с удар покрай дясната греда на вратата на ЦСКА 1948, отправен от Бернард. В 28-ата минута ПАО имаше късмет след грешка на вратаря Лодигин, от която обаче Йосков не съумя да се възползва.

Така се стигна до 38-ата минута, когато Панатинайкос откри резултата. 18-годишният Димитриос Калоскамис матира Наумов отблизо след остро прострелно центриране отдясно на Бернард.

След почивката играта се развиваше главно в центъра на терена. Чистите голови положения липсваха поне до средата на втората част.

В 72-ата минута Пишчевич с глава не успя да изравни. Няма и 60 секунди по-късно и Радослав Кирилов не порази вратата на гърците.

До края не падна нов гол и ЦСКА 1948 записа поражение от 28-кратния шампион на Гърция.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички