ЦСКА 1948 - Локомотив Пд по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Първа лига?


ЦСКА 1948 - Локомотив Пд по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Първа лига?
Снимка: Lap.bg

1296 0

Днес, 7 юни, ще се изиграят последните три двубоя от шампионската група в Първа лига. Ще стане ясен шампиона, като Лудогорец гостува на Черно море, а ЦСКА играе с Левски. В третия двубой ЦСКА 1948 приема Локомотив Пловдив, като тук единствено може да има интрига около третото място.

ЦСКА 1948 има нужда от точка срещу Локомотив Пловдив в Бистрица, за да си осигури третото място и дебютно участие в евротурнирите. "Смърфовете" ще защитават своята чест, а с точка или три имат шанс да изместят Черно море от петата позиция в крайното класиране. Левски дебне от четвъртата позиция, ако може в последния момент да се изкачи с една позиция. Срещата ЦСКА 1948 - Локомотив Пд може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори преди сблъсъка, като заяви, че феърплеят е еталон за клуба. "Надяваме се да не дадем път на емоциите и да вземем максималния брой точки. Две са основните неща – съперникът може би ще е по-освободен. Аз знам какъв мач ни предстои. Локомотив Пловдив няма да е фигурант. Другото е, че хвърлихме доста сили, за да излезем от тази негативна серия, и то срещу двата съперника, борещи се за титлата. Имаме един ден по-малко за възстановяване и се надявам това да не окаже негативен резултат. Едва ли ще променя подхода в мача.

Наставникът на пловдивчани Алксандър Томаш пък е възможно да пусне някои от своите по-млади играчи. Това заяви самият той след победата с 2:1 над Черно море в миналия кръг. "Последен мач, навънка, може би ще дадем време на млади момчета, ще го обсъдя с ръководството. Без значение кой играе, трябва да защитаваме емблемата", заяви Александър Томаш за последния мач от сезона в Бистрица. А има само един възможен сценарий днес, при който ЦСКА 1948 може да изпусне третото място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички