Чудо за ЦСКА 1948: Взима най-перспективния и желан бг играч? Цветомир Найденов намекна за Никола Илиев (СНИМКА)


Чудо за ЦСКА 1948: Взима най-перспективния и желан бг играч? Цветомир Найденов намекна за Никола Илиев (СНИМКА)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3554 0

Готви ли се същински трансферен удар за българската Първа лига? Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов намекна именно това в личния си профил в социалната мрежа Facebook.

Голяма сделка: Никола Илиев се връща в Първа лига - в отбора на ЦСКА 1948

Както е известно, той често качва снимки на футболисти, които са непосредствено пред трансфер в клуба от София. Остава въпросителна дали и този случай е такъв, но на снимката е... Никола Илиев.

Той се състезава за Примаверата на Интер от няколко години, като със сигурност е един от най-перспективните български футболисти. 19-годишният Илиев оставя отлични впечатления в Италия, с което си спечели и повиквателна за националния отбор на България, където вече записа няколко срещи.

Самият Илиев е юноша на Ботев Пловдив. Той дори има записани мачове в българския елит, но през 2020 година се насочва към Ботуша.

"Браво, Майсторе" - пък гласи кратката публикация на Цветомир Найденов във Facebook. Под нея, в секцията за коментари, се сипат честитки и поздравления за изключително престижния трансфер, който може ЦСКА 1948 да осъществи.

Само преди седмици имаше спекулации, че ЦСКА има интере към Никола Илиев. Въпреки това неговият мениджър Калоян Илиев отрече информациите и сподели, че никой от "Българска армия" не го е търсил по темата. Той не изключи да е бил прескочен и да е говорено директно с Интер. Все пак завърши, че не е било обсъждано с Никола да играе под наем при ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички