Палермо изпусна дузпа и загуби, Чочев игра цял мач


Палермо изпусна дузпа и загуби, Чочев игра цял мач
Снимка: Getty images

1388 0

Палермо изпусна дузпа и загуби от Аталанта с 2:3 у дома в мач от 35-ия кръг на серия А. Ивайло Чочев игра 90 минути. Българският национал и съотборниците му могат да съжаляват, че не взеха поне точка в този мача, защото доминираха от първата до последната минута и пропуснаха множество положения.

Тимът от Бергамо дръпна с два бързи гола - Даниеле Базели с глава в 6-ата митута даде аванс на гостите, а в 17-ата Синиша Анджелкович си заби автогол.

Чочев бе близо до своя четвърти гол, но след негов удар с глава бе избит от голлинията от Джузепе Биава. Последваха още няколко положения и Франко Васкес върна едно поападение до почивката.

Втората част започна с нов пропуск за Палермо и отново Биава изчисти от голлинията. В 51-ата минута след бърза контраатака Алехандро Гомес вкара нов гол за Аталанта.

В 56-ата Палермо получи уникален шанс да се върне в мача, след невероятна грешка на вратаря Влада Аврамов. Стражът допусна грешка и в опита си да я поправи фаулира Васкес от домакините. Съдията даде дузпа, а Аврамов беше изгонен. От бялата точка обаче Белоти удари горната греда. В 68-ата минута Лука Ригони все пак вкара за 2:3, но това бе всичко.

Звездата на Палермо Пауло Дибала изненадващо бе оставен на пейката за всичките 90 минути. Това подхрани слуховете, че той вече е продаден и клубът го пази да не се контузи, което може да провали сделката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички