Чико цака ЦСКА с 10 лв за билет, номерът няма да мине


Чико цака ЦСКА с 10 лв за билет, номерът няма да мине

2250 0

Поредният съперник на ЦСКА в Югозапдана "В" група Чико (Бяга) обяви цените на билетите за мача си с "червените" на 13 септември. Двубоят е на ст. "Георги Бенковски" в Пазарджик от 14,15 часа и ще бъде предаван пряко по Канал 3. 

Домакините искат по 10 лв. на "армейците" и 5 лв. от своите привърженици. По високата цена за запалянковците на ЦСКА е заради охраната на полицията, която за разлика от мача с ФК Сарая няма да бъде поета от Община Пазарджик или Община Брацигово, обясняват от клуба.

Това обаче е в разрез с правилниците, които запбаняват пропуските за домакините да са по-евтини от тези за гостите. "Червени" фенове веднага са сезерила Зоналния съвет от където са обещали за се намесят.

Иначе билетите ще се продават в бензиностанция OMV в Пазарджик, на центъра на село Бяга и на мобилна каса в центъра на град Пазарджик на площад "Тортата" до Часовника.

В деня на мача на стадиона в Пазарджик касите ще са отворени от 12:00 часа и ще работят до началото на мача в 14:15.

Това ще бъде първи домакински мач на ФК Чико извън Бяга, а за феновете на ЦСКА това ще бъде второ гостуване на същия стадион след мача за Купата на България, в който те отстраниха ФК Сарая с 11:0, а днес играят за същия турнир с Ботев (Ихтиман). Феновете на столичния тим ще заемат същия сектор "В" на стадиона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички