Черно море ще изплува от дъното срещу Марек


Черно море ще изплува от дъното срещу Марек
Снимка: БГНЕС

1046 0

Предстоящото домакинство на Марек за Черно море влиза в графата "задължителна победа". Ако това не се случи, варненци трайно ще се закотвят в дъното на таблицата.

"От първата минута ще търсим гола. Имаме стратегия за този мач и ще направим всичко възможно да го спечелим. Тази победа ще върне настроението в съблекалнята и ще зарадва нашите привърженици", каза старши треньорът Александър Станков. Според него Марек ще играе по същия начин, както срещу Лудогорец и големият резултат не отговарял на показаното на терена.

Наставникът ще направи някои корекции в стартовата 11-орка, най-вече в офанзивен план, тъй като точно нападателите са големите длъжници на отбора. И Миро Манолов, и Георги Божилов взеха участие в трите мача, но за сметка на това попаденията за Черно море вкарва опорният полузащитник Стенио. Възможно е този път на върха на атаката да излезе Бакари Камби, който има далеч по-висок коефициент на успеваемост от Миро Манолов от изиграните досега срещи за Черно море.

Треньорът на Марек има доста проблеми с окомплектоването на състава си за мача. Твърдо аут за срещата са нападателят Димитър Димитров, халфът Светослав Диков и нападателят Еньо Кръстовчев. Капитанът на дупничани Милен Лахчев през седмицата тренира на облекчен режим, но ще стисне зъби и ще изведе съотборниците си в мача с Черно море.

Тони Велков ще заложи на любимата си схема 4-4-2. На върха на атаката ще играе Крум Бибишков, който ще бъде подпомаган от Марио Близнаков.

Вероятни състави:

Черно море: Китанов, Венков, Александров-Сашо, Сталев, Котев, Стенио, Паланков, Божилов, Коконов, Райков, Бакари

Марек: Михайлов, Пидев, Б. Николов, Лахчев, Н. Николов, Андонов, М. Димитров, Тончев, Василев, Илиев, Бибишков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички