Черно море се разграничи от феновете си в специална декларация заради "политически мероприятия"


Черно море се разграничи от феновете си в специална декларация заради "политически мероприятия"
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1579 0

Ръководството на Черно море излезе с декларация, в която категорично се разграничи от участие в политически структури и мероприятия. Причина за публикацията на "моряците" е, че "на 25.06 в телевизионно предаване, излъчено по национална телевизия, бе намекнато за участие на ръководството и собствениците на Черно море, чрез привърженици на клуба, в политически мероприятия".

Пълен текст на декларацията:

"На 25.06 в телевизионно предаване излъчено по национална телевизия бе намекнато за участие на ръководството и собствениците на ПФК Черно море АД, чрез привърженици на клуба в политически мероприятия.

С настоящото се разграничаваме от действията на отделни лица от феновете. Изразяването на тяхна лична позиция, вътрешни убеждения или политическа обвързаност не кореспондира и не ангажира футболния клуб с техните действия.

Ръководството на ПФК Черно море не участва в политически структури и политически мероприятия. Считаме за неетично манипулирането на мнението на зрителите с подобни изказания, намеци и внушения.

Нашата основна цел е развитието на спорта и изповядване на принципи като почтена и честна игра. Призоваваме политическата общност да насочи опитите за придобиване на популярност придържайки се към същите принципи, които са приложими за всяка сфера от живота".

Само преди дни пък от Черно море обявиха първото си лятно попълнение, което е бивш играч на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички