Неостаряващият Камбуров герой за Берое в здрав сблъсък за Купата на България


Неостаряващият Камбуров герой за Берое в здрав сблъсък за Купата на България
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

1287 0

Берое и Черно море оправдаха очакванията и направиха много здрав сблъсък на осминафиналите за Купата на България. В крайна сметка обаче заралии успяха да победят измъчваните от контузии "моряци" с минималното 1:0 и да си осигурят участие на четвъртфиналите.

Единственото попадение падна в 67-ата минута, когато голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров се разписа. Той влезе като резерва точно преди изпълнение на ъглов удар и секунди след това вкара с първото си докосване, засичайки центрирането с глава.

Други положения не липсваха за двата отбора и преди попадението, и след това, но в крайна сметка до повече голове не се стигна, а неостаряващият Камбуров демонстрира, че все още не трябва да бъде отписван.

Жребият за следващата фаза от турнира ще се състои в четвъртък (28 октомври). В този ден ще се изиграят и оставащите три срещи от осминафиналите, а непосредствено след последната (ЦСКА - Арда) ще бъде теглен и жребият.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички