Черно море и Арда отново разделиха точките


Черно море и Арда отново разделиха точките
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1006 0

Черно море и Арда (Кърджали) завършиха наравно 1:1 своя двубой от 20-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Тича" във Варна. Така, двата тима отново не успяха да се победят, след като по-рано през сезона завършиха 0:0 помежду си. Отборите остават разделени от само една точка в класирането и борбата за топ 6 остава отворена.

Гостите от Кърджали поведоха в резултата в 11-ата минута, когато точен бе бившият футболист на "моряците" Радослав Василев. Той се оказа най-съобразителен в наказателното поле и успя да разпечата вратата, пазена от Миодраг Митрович. Черно море успя да изравни в началото на втората част, когато Иван Минчев се разписа с глава след центриране от пряк свободен удар.

През първата част Черно море удари греда от фаул чрез Родриго Енрике, а създаде и още няколко положения пред вратата на Иван Караджов, но въпреки това се оттегли с пасив на почивката. След изравнителното попадение футболистите, водени от Илиан Илиев, натиснаха още повече, но Арда удържа равенството и запази точката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички