Крушчич: Разочарован съм от равенството


Крушчич: Разочарован съм от равенството
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1392 0

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич не бе доволен след днешното равенство на „червените“ срещу Арда Кърджали. Двата тима завършиха при нулево реми на стадион „Локомотив“ в Пловдив.

След срещата треньорът на „армейците“ коментира случилото се на терена. “Липсваше ни в завършващата фаза концентрация и малко повече атаки. Днес, което имахме като кадрови потенциал, направи достатъчно, но не успяхме да вземем победата. Имахме някои проблеми и нямахме решения в предни позиции. През първото полувреме имахме ситуации, но през второто не толкова. Не мога да бъда доволен, не мисля, че и Арда имаше кой знае какви ситуации, но ние не победихме. Това, което имаме като налични кадри го използвахме. Трудно е, когато постоянно догонваш, трябва да спечелиш всеки двубой - нямаш право на хикс”, каза сръбският специалист.

В днешния мач Крушчич нямаше право да разчита на нападателя Али Соу, който бе изгонен в мача срещу Арда за Купата на България. Равенството остави ЦСКА на 4-тата позиция в класирането, на точка зад третия Локомотив Пловдив. А ето защо Али Соу бе изгонен в срещата с Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички