Черно море без Даниел Димов при гостуването си на ЦСКА


Черно море без Даниел Димов при гостуването си на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

4801 0

Черно море няма да може да разчита на ключов футболист при гостуването си на ЦСКА, стана ясно от обявената група за срещата в събота. Двата тима се изправят един срещу друг през уикенда в двубой от седмия кръг на Първа лига, а днес Илиан Илиев назова групата.

От официалния сайт на "моряците" става ясно, че голямата загуба за провинциалния тим е липсата на капитана Даниел Димов. Той няма да е на разположение поради болки в бедрото. На разположение няма да бъдат и Мартин Милушев и Берк Бейхан, които вчера играха за дублиращия тим срещу градския съперник Спартак.

Групата на Черно море

Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Александър Василев, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Алекс Фернандес, Николай Златев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо;

"Моряците" ще отпътуват за София в петък сутринта, а следобед ще проведат последната си тренировка преди двубоя. Той е насрочен за събота, 26 август, от 21:15 часа.

 

Вижте кой лидер в ЦСКА определи 0:3 от Лудогорец като "оптимален резултат"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички