Бъдещето на Жереми Петрис е от ключово значение за един конкретен футболист на Левски


Бъдещето на Жереми Петрис е от ключово значение за един конкретен футболист на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3131 0

Преди броени дни Станимир Стоилов отиде на мач на Царско село, за да проследи на живо изявите на десния бек Жереми Петрис в мача срещу Ботев Враца, завършил 1:1.

24-годишният французин със сигурност не остави най-добрите впечатления, тъй като сравнително бързо си изкара два жълти картона и 7-8 минути преди края на първото полувреме остави "царете" с 10 души на терена.

"Мач Телеграф" съобщава, че ако треньорът на Левски в крайна сметка прецени, че няма нужда от този футболист, това би могло да удължи престоя на Драган Михайлович на "Герена"!

30-годишният швейцарец, който на 22 август ще навърши 31 години, има договор с клуба до края на сезон 2021/22 и на този етап не са водени преговори с него за подновяването му. Причината за това е фактът, че Стоилов предпочита да гради състав от по-млади футболисти в дългосрочен план.

В последно време Михайлович показва стабилизиране в представянето си на терена и отчетливо си личи огромното желание, с което играе. Все пак, дори да се стигне до още една кампанията с екипа на Левски, вероятно ще трябва да се съгласи да намали заплатата си, уточнява изданието.

По-рано днес пък се появиха информации, че треньорът на България Ясен Петров е "хвърлил око" на четирима футболисти на Левски и смята да им изпрати повиквателни за летните мачове (подробности четете във връзката).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички