Димитър Евтимов обяви финала за Купата за "мач на десетилетието"


Димитър Евтимов обяви финала за Купата за "мач на десетилетието"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4013 0

Вратарят на ЦСКА - Димитър Евтимов, определи предстоящия двубой на "червените" срещу Левски във финала за Купа България за "мач на десетилетието" в България. Стражът даде специално интервю пред NOVA

Евтимов се превърна в герой на " Българска армия", след като спаси две дузпи за "армейците" в полуфинала за трофея срещу Славия. 

Този финал, който ще играем срещу Левски, може би ще бъде разковничето на нашия сезон. Такъв финал не е имало повече от 15 години и съм сигурен, че цяла България ще гледа този мач. Със сигурност за мен това ще е бъде най-големият мач в близкото десетилетие, което е имало в България. Левски срещу ЦСКА – двата най-големи отбора в България“, заяви футболистът. 

Евтимов не веднъж е заявявал, че е фен на "армейците" от малък, но сподели, че е карал проби и в Левски като дете.

Бях на проби в Левски преди много, много години. Изкарах уж успешно пробите, така ми казаха тогава. Ако бях останал там, може би нямаше така да ми се развие кариерата.“, коментира вратарят на ЦСКА.

Междувременно феновете на ЦСКА стартираха кампания по набиране на средства за хореография за финала за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички