Ботев Враца се разправи с Черно море в Правец и увеличи негативна серия на "моряците"


Ботев Враца се разправи с Черно море в Правец и увеличи негативна серия на "моряците"
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2637 0

Ботев Враца успя да се наложи над Черно море с 3:1 в приятелска среща, която се игра в Правец. По този начин врачани нанесоха трето поражение на "моряците" от лятната им подготовка преди старта на сезон 2023/24 в Първа лига.

Резултатът в Правец бе открит в 21-ата минута. Ботев организира чудесно нападение, което бе завършено успешно от Момчил Цветанов, 4 минути по-късно пък Фернандес изпусна чудесна възможност да увеличи преднината на своите.

В 38-ата минута и с малка доза късмет пък Мартин Милушев успя да изравни, след като бе най-съобразителен след карамбол в наказателното поле на врачани и просто добави топката в опразнената врата. В края на първата част Мазир Сула изведе Атанас Илиев леко под ъгъл на вратата на Ботев Враца и стреля, но вратарят спаси.

Втората част започна по чудесен начин за Ботев Враца. Врачани стартираха силно и в 55-ата минута Мартин Кавдански върна преднината на своите, след като засече страхотно центриране с глава и бе безпощаден пред гола.

Илиан Илиев реагира бързо и извърши доста смени. Черно море успя да се активизира и Исмаил Иса, както и Живко Атанасов пропуснаха добри възможности за "моряците". Крайният резултат бе оформен в последната минута от редовното време, когато врачани вкараха свото последно попадение в мача дело на Браян Переа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички