Стивън Петков е невинен, отсече приятелката му


Стивън Петков е невинен, отсече приятелката му

2705 0

Приятелката на обвинения за черно тото юношески национал Стивън Петков е готова на всичко, за да подкрепи любимия си. Красивата Александра Цветкова е убедена в невинността на Стивън и е сигурна, че той ще премине и пред това изпитание.

Петков бе изхвърлен от футбола от БФС, докато тече разследването срещу него по обвинението, че е вербувал съотборници да играят симулативно на европейското първенство.

"Потресена съм от всичко това - заяви Александра пред "България Днес". - Моето семейство и всички близки на Стивън не могат да повярват. Никой не е очаквал такова нещо. Подкрепям изцяло Стивън, ще му помогна с всичко каквото мога и ще се боря с него докрай. Хората ще разберат истината, сигурна съм."

"Той е един много честен човек, който се справя с всяка една трудност - казва приятелката му. - Стивън е момче само на 19 години, а животът му е поднесъл толкова много лоши неща... Знам, че ще преживее и това и ще покаже пред всички, че е невинен. Надявам се след това изпитание да няма повече и вярвам, че най-накрая ще започне да се радва на живота."

Александра е убедена, че никога Стивън не би си и помислил да се занимава с нелегални залагания. Тя нарисува специална фланелка в подкрепа на любимия си.

"Той просто е потресен и не знае какво се случва, все едно някой си е направил грозна шега с него - казва момичето. - Постоянно съм до него. Парите в България никога не стигат. Живееше нормално с това, което изкарваше. Винаги може и повече, но това не значи, че се е занимавал с черно тото. Никога не би направил такова нещо. Футболът е неговият живот, а той няма да направи така, че да съсипе живота си."

Приятелката на Петков дори е готова да влезе в съдебната зала с него, но вярва, че той ще бъде оневинен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички