Ботев (Враца) обяви кой ще наследи Дани Моралес


Ботев (Враца) обяви кой ще наследи Дани Моралес
Снимка: Getty Images

1516 0

Ботев (Враца) набързо си намери нов треньор. На горещия стол в тима от Първа лига сяда Ивайло Димитров, съобщиха от клуба.

Той ще замести Даниел Моралес. Врачани се разделиха с бразилския специалист след серията слаби резултати през пролетния дял от шампионата.

SPORTLIVE публикува официалното съобщение от Ботев (Враца), постнато на Фейсбук страницата на клуба:

 „Скъпи Ботевисти,

След обсъждане ръководството на клуба реши да гласува доверие на човек от града, отдаден на каузата Ботев Враца с много сезони като футболист и треньор тук, и който е напълно запознат с процесите в отбора - Ивайло Димитров. Той оглавява спортно-техническия щаб, в който са и досегашният помощник-треньор Радослав Боянов, както и завърналият се треньор на вратарите Илиян Василев, а своя пост запазва и Петър Петров.

Както вчера стана ясно, се разделихме по взаимно съгласие с наставника Дани Моралес. След незадоволителните резултати и петте поредни загуби за 2022-ра година двете страни решиха да прекратят взаимоотношенията си.  Кондиционния треньор Костадин Джоргов и досегашния треньор на вратари Юлиян Левашки също вече не са част от отбора. Пожелаваме им успех в бъдещите начинания.

Вярваме, че в този момент това са точните хора за Ботев Враца и сме оптимисти, че по време на паузата в шампионата заради ангажиментите на националните отбори, тимът ни ще работи здраво и резултатите ще са видими още в гостуването на Черно море. Всички заедно ще постигнем целта си!

С Ботевски дух, с Ботевска воля!“.

А ето от какво се оплака Даниел Моралес преди да се стигне до раздялата му с клуба.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички