Ботев (Враца) иска да продължи сътрудничеството с италианските си партньори


Ботев (Враца) иска да продължи сътрудничеството с италианските си партньори
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2486 0

От Сдружение "Професионален футболен клуб - Ботев Враца" изявиха желание да продължат работата с италианските си партньори, водени от Анжело Тинто.

Това става ясно от днешното изявление на управата след проведеното на 31 май на стадион "Христо Ботев" във Враца Общо събрание на дружеството.

"Не се избра нов председател на Управителния съвет - за председател на УС бе предложен Вангел Вангелов, който пожела време, за да се запознае със състоянието на клуба и да обсъди бъдещите планове и визия с италианските партньори. Общото събрание заяви желание и готовност за продължаване на добрите отношения и съвместната работа с екипа на Анжело Тинто", се казва в изявлението.

"На събранието се обсъди предстоящата подготовка за новия сезон. Клубът започва подготовка с нови сили и мотивация, за надграждане на постигнатото до момента и по-добри резултати през следващия сезон. Активно се коментира възможността през следващия сезон клубът да участва в Първа лига и с втори отбор. Членовете на общото събрание заявиха категорично, ако е възможно вторият отбор да бъде сформиран от талантливи млади футболисти от град Враца. Не се приеха нови членове на общото събрание, поради липса на молби за членство. Реши се да се прекрати членството на починали членове и на такива подали молби за напускане на общото събрание. Не се прие нов член на управителния съвет. Взе се решение да не се променя устава", съобщават от клуба.

"Общото събрание изрази признателността си към футболистите и ръководството за свършената работа през изминалия сезон. Благодарение на проявения дух, борбеност и жажда за победа на футболистите и на незаменимата подкрепа на феновете в баража с Етър, клубът заслужено спечели участието си в българския футболен елит през следващия сезон", завърши изявлението.

Вижте още: Кой ще води Ботев (Враца) през новия сезон в Първа Лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички