Ботев (Враца) - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Ботев (Враца) - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Lap.bg

2948 0

Тази вечер от 21:15 Ботев (Враца) посреща ЦСКА в мач от шестия кръг на Първа лига. Още сме в средата на месец август, а сезонът на "червените" е пред провал. Европейското представяне на тима бе кошмарно, а за четири мача в елита на България той победи само Крумовград, и то благодарение на индивидуалната класа на Тобиас Хайнц.

Миналата седмица "червените" гостуваха в Разград и по нищо не показаха, че през настоящия сезон могат да бъдат конкурентни на Лудогорец. Шампионите спечелиха с лекота и класическото 3:0.

Ботев пък е със само три точки в своя актив, като допусна четири загуби за пет кръга. В първото си домакинство тимът победи Славия с 2:0, а във второто рано-рано остана с човек по-малко и претърпя съкрушителна загуба от Лудогорец - 0:5. В последния кръг врачани играха добре срещу Левски на "Герена", но загубиха с 0:1 с попадение в 83-ата минута.

Предстоящият двубой е добре дошъл за ЦСКА, който се представя чудесно в това съперничество и за последно не спечели през 2011 година, а мачовете от тогава не са никак малко. През миналия сезон „червените“ победиха с 4:0 във Враца и с 5:1 в София. Двубоят Ботев (Враца) - ЦСКА започва в 21:15 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички