Болезнено честен Дани Моралес: Левски, ЦСКА и Лудогорец винаги са фаворити


Болезнено честен Дани Моралес: Левски, ЦСКА и Лудогорец винаги са фаворити
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3253 0

Треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, коментира загубата на своя тим с минималното 0:1 от Левски на "Герена" в мач от петия кръг на родната Първа лига. Специалистът пожела успех на "сините" в Европа, като посочи и какво трябва да подобрят врачани в играта си.

"Без да се лъжем – Левски, ЦСКА и Лудогорец винаги са фаворити. Имаме достойнства и трябва да играем такива мачове. Аз като футболист съм ги играл. Левски е класа. Ние знаехме, че ще имаме възможности. Според моя списък имахме три чисти положения и още няколко от статични. Имахме повече шансове. До 82-ата Левски имаше няколко ситуации, но не бяха чисти положения. Наша топка беше. Знаехме за качествата на Уелтън и Рикардиньо...когато сгрешиш срещу тези класни играчи, те вкарват. Днес видях друго лице спрямо мача с Лудогорец. Отборът днес си върна малко самочувствието от последния кръг, когато не игра добре. Предстои мач с ЦСКА. Поздравявам Левски за победата, пожелавам им в четвъртък да излязат от тази фаза в Лига на конференциите. Поздравявам и моите момчета", започна Моралес.

"Болезнено е, че топката беше в наша полза. Липсва безпокойствие. Трябва да мислим малко като италианците. Те не се бъзикат, колкото по-далеч е топката, толкова по-добре. Най-добрите защитници. Трябва да вдигнем главата. Това, което направихме днес не е достатъчно".

"Когато се базираш на един анализ на Левски, имаш няколко елемента, които да вкараш в играта. Знаем, че Левски са изморени от пътя, знаехме, че ще имат рокади. Знам какво е, играл съм в ЦСКА. Когато играхме с Йънг Бойс, след 3 дни имахме мач и с Монтана – много труден мач. Винаги съм казвал, че тези момчета могат да играят добър футбол. Агресивно търся добрия им футбол", завърши специалистът.

След седмица на Ботев Враца му предстои друго тежко изпитание - домакински мач на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички