Борислав Цонев чака картотека в Китай, брат му Радослав има оферти от Първа лига


Борислав Цонев чака картотека в Китай, брат му Радослав има оферти от Първа лига
Снимка: Lap.bg

2056 0

Бившите футболисти на Левски Борислав Цонев и Радослав Цонев "хвърлиха светлина" около бъдещето си в коментар пред колегите от "Dsport".

Борислав се намира в Китай от една седмица и тренира с отбора на Далиен Про, а Радослав разкри, че е водил преговори с Шериф Тираспол и клуб от Елита на Унгария, но има оферти и от родната Първа лига:

"От една седмица тренирам и чакам да ме картотекират в отбора на Далиен Про. Разбрал съм се за личните ми условия и се надявам този път престоят ми в чужбина да е успешен", заяви Боби, който досега е носил екипите на Левски, Берое, Славия и Интер Запрешич.

"По различни причини пропаднаха възможностите да играя в Шериф Тираспол в Молдова и в елитен унгарски тим. Спокоен съм, защото имам оферти и от отбори от Първа лига на България. Мисля, че ще разговарям с отборите, които ме искат, но още известно време ще чакам и предложения от чужбина", каза Ради, който допълни, че желанието му е да играе в чужбина:

"Радвам се за Боби, че ще играе в Китай. Моето желание е също да изляза поне за малко извън България, но ако не се получи, ще разговарям и с отборите, които са ми направили предложения. Преди десетина дни се свързаха с мен от елитния израелски Апоел Хайфа, но останахме на първоначалния разговор. В крайна сметка, ще избера най-доброто предложение към мен и мога да играя и в български отбор", завърши Радослав Цонев.

Вижте още: Намери се клуб, който да приюти бившия национал на България Вандерсон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички