Боримиров призова: Президентите на клубове да напуснат Изпълкома!


Боримиров призова: Президентите на клубове да напуснат Изпълкома!

1123 0

Президентите на футболни клубове трябва да излязат от Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, защото с присъствието им се получва конфликт на интереси. Това обяви директорът на ДЮШ на "Левски" Даниел Боримиров след церемонията по награждаването на най-добрите млади футболисти от турнирите на националната програма “Децата и футболът”.

"В Изпълкова не трябва да влизат президенти на футболни клубове, иначе стана конфликт на интереси. Националният отбор е бил силен, когато са били силни Левски и ЦСКА. Това трябва да ни накара да се замислим хората от тези два гранда", категоричен бе Боримиров.

Той не пожела да критикува представянето на националния отбор, който след двете загуби от Хърватия и Норвегия в евроквалификациите завърши и 1:1 с Малта.

"Реалната оценка трябва да я даде Любо Пенев. Да, отбора не игра по-най-добрия начин, но прекалено големи са ни очакванията. Просто възможностите ни не са чак толкова големи. В последно време чух изказванията на хора, които не са във футбола, може би и затова не се получвата нещата. Нека решенията ги взимат футболните хора!", призова бившият национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички