Николета атакува Любо Пенев: Виновен е, сменяйте го!


Николета атакува Любо Пенев: Виновен е, сменяйте го!

2006 0

Николета Лозанова се оказа сред най-големите врагове на селекционера на националния отбор Любослав Пенев. Съпругата на Валери Божинов поиска оставката на специалиста ден след равенството с Малта. Тя го обвини за трагичното представяне на тима в последните три мача от евроквалификациите.

В личния си профил във Фейсбук Николета качи линк към изказването на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

"Любо Пенев е виновен, аз съм за смяна на треньора", заяви босът на разградчани. Коментарът на Николета беше повече от ясен. "Нямам какво повече да добавя", написа тя. Статусът й набързо бе харесан от над петдесет нейни дружки.

Не е ясно откъде идва неприязънта на Лозанова към Пенев. Най-вероятно тя не може да прости на селекционера, че не вика възлюбения й в националния вече повече от година. Божинов не е попадал сред избраниците на специалиста от пролетта на 2013 година. Нападателят на няколко пъти обявяваше, че неговата цел е да се върне в представителния тим, но все още няма повиквателна.

"Националният отбор е тема, която по принцип избягвам да коментирам - сподели Валери по този повод. - Разбирате, че не съм аз човекът, който трябва да определя да бъда ли част от състава или не. Не са много добре нещата сега, след двете загуби, но Любо е професионалист, а и има състезатели в тима, които съм сигурен, че могат да вдигнат отбора на крака."

На коренно различно мнение е половинката му. Тя така и не може да преглътне факта, че съпругът й не попада в състава, въпреки не особено запомнящите му се изяви в последно време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички