Божинов е отказал оферта от Гърция, посочи и причините


Божинов е отказал оферта от Гърция, посочи и причините
Снимка: БГНЕС

2992 0

Нападателят на Ботев Враца Валери Божинов коментира появилите се информации, че има оферта за него от страна на АЕЛ Лариса. Божинов разкри, че е охвърлил въпросното предложение, като посочи и причината за това.

"Говорих с президента на тима и старши треньора, разбрах какво предлагат от Лариса, но аз съм категоричен, че не желая да играя там. Към този момент си оставам футболист на Ботев Враца. Нямам намерение да напускам клуба, ако не получа оферта от водещ тим на дадена държава", сподели Валери Божинов пред "Дарик". 

В 9 мача за Ботев Враца нападателят има вече 7 попадения. Божинов не за първи път споделя, че ще напусне врачанския клуб само заради сериозно предложение и няма да бърза. Със седемте попадения нападателят изравни постижението си от периода в Левски. През 2014 година той вкара 7 гола за сините, но в два пъти повече мачове - 19. Интересното е, че в богатата си кариера нападателят има повече попадения само в следните отбори - Партизан (23, 51 мача), Лече (17, 75 мача), Парма (8, 31 мача) и Фиорентина (8, 36 мача). Така Божинов се нуждае само от още два гола, за да има повече, отколкото в последните два тима.

Наскоро нападателят дори обяви и готовността си да завърне в националния отбор по футбол, ако може да е от помощ - ето какво сподели тогава той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички