Божинов е готов да се завърне в националния отбор


Божинов е готов да се завърне в националния отбор

3667 0

Нападателят на Ботев Враца Валери Божинов заяви, че е готов винаги да се завърне в националния отбор по футбол и да помогне с каквото може.

"Нормално, това е вече съвсем друга тема. Ако искат и желаят, със сигурност ще се отзова. С опита, който имам, нормално е да се отзова и да помогна на националния отбор с каквото мога. Всеки български футболист би искал да играе в националния отбор и лошо няма. Ако имам такова обаждане, с удоволствие ще отида, много ясно", обяви Божинов.

Той даде интересно обяснение на въпрос, защо е спрял с певческите си клипчета и подобен род изяви. "Защото Валери Божинов стана мъж. Порасна, мъдър, осъзнах много неща, мисля, че моите изяви трябва да са на зеления терен, а не това, че извън терена правиш дивотии и глупости. Валери трябва да е пример на терена, това, което показва, голове, асистенции, добри игри. Дойде време, станах мъж, станах мъдър, осъзнах къде са ми грешките. Ако искаш да играеш на високо ниво, трябва да си мъжкар на терена, а не с някакви дивотии", допълни още той. 

Какво заяви за предстоящата среща с Левски и дали ще се зарадва, ако отбележи гол - прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички