Боби Михайлов вдигна банкет в БФС, Младен Кръстаич му пя на ушенце (СНИМКА)


Боби Михайлов вдигна банкет в БФС, Младен Кръстаич му пя на ушенце (СНИМКА)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4497 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов организира банкет по случай успешното завършване на есенния полусезон в българския футбол. На празничната вечеря присъства и националният селекционер Младен Кръстаич.

"Тема Спорт" пише, че Михайлов събрал подопечните си "на тежка маса и наздравици", а пожеланията били за една по-успешна 2023 година. В хода на вечерта градусите се вдигнали, а Младен Кръстаич показал и певчески умения, като грабнал микрофона и запял на колегите си.

От купона се появи и снимка на Борислав Михайлов и Кръстаич, на която сръбският специалист е прегърнал шефа си и му пее на ушенце. Припомняме, че Михайлов назначи Кръстаич за национален селекционер през миналото лято след освобождаването на Ясен Петров.

Кръстаич започна силно начело на националния отбор, постигайки гръмка победа над Гибралтар с 5:1, а след това и емоционален успех над Северна Македония с 1:0 в Скопие. Последва победа и над Кипър в контрола, а последният мач на националите завърш наравно при визитата на Люксембург.

През новата година националният отбор започва евроквалификациите си, като тимът ни е в една група със Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва. Във връзка с евроквалификациите Борислав Михайлов даде любопитна прогноза за България и Евро 2024.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички