"Най-добрият футболист на Левски беше" - бащата на Георги Семерджиев проговори


"Най-добрият футболист на Левски беше" - бащата на Георги Семерджиев проговори
Снимка: БГНЕС

27106 0

Бащата на Георги Семерджиев - Константин, даде интервю пред "БТВ", в което разкри, че синът му е бил на семейна вечеря у тях във вечерта преди катастрофата в центъра на София, при която загинаха две жени.

"Той беше вечерта вкъщи. Вечеряхме, цялото семейство вечеряхме. Нищо в очите, в действията му не подсказваше, че има такъв проблем...", започна той, визирайки факта, че Георги е бил под влиянието на наркотици в този момент. "И аз като родител като го видя това нещо, вярвате ли, че ще му разреша да се качи на колата и да си тръгне", запита разочарованият баща.

"Не сме се виждали след катастрофата, не сме разговаряли. Дойдоха полицаи вкъщи. Търсиха го тука, защото по адрес се води тука, а иначе живее на квартира. Казахме им адреса на квартирата и те отидоха и го хванаха... Той си беше вкъщи - нито е искал да бяга, нито нищо".

"Пет денонощия не съм спал и не знам накъде да тръгна", каза още Константин и добави, че смъртта на двете жени му тежи "страшно много": "Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си... имам чувството, че всичките ме гледат мене и се връщам обратно. В моето съзнание аз не съм създал човек... майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило - какво да направя? Страшно много ми тежи, че две млади същества си отидоха".

"Той жив се закопа! Вие разбирате ли ме, жив се закопа в гроба!".

Константин Семерджиев добави още, че преломният момент в живота на сина му е било задържането за "черно тото" през 2010 година (когато е част от Спортист Своге) и заяви, че Георги е бил най-добрият в школата на Левски: "Оттам тръгнаха нещата той да върви надолу. Най-добрият футболист на Левски беше в детско-юношеската школа. И там му съсипаха живота".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички