Бивш член на Първа лига "се разцепи" заради войната в БФС


Бивш член на Първа лига "се разцепи" заради войната в БФС
Снимка: Getty Images / Guliver

1861 0

Директорът на ДЮШ на ФК Черноморец 1919 (Бургас) Илиан Илчев се разграничи от протестите срещу Българския футболен съюз. Той направи това, като изпрати до медиите и обществеността декларация с позицията си. По този начин бургаският клуб се разцепи по отношение на БФС.

По-рано председателят на УС Добромира Томова бе една от най-дейните по време на протестите срещу съюза и присъства на конгреса, избрал Бербатов. Впоследствие Томова бе наказана със забрана за изпълнение на функции за 1 година, а клубът бе глобен с 2000 лева.

Илчев, който е бивш футболист на Черноморец от 90-те години, сега е член на УС на клуба. "ДЮШ на ФК Черноморец 1919 (гр. Бургас) се разграничава от тези протести! Осъжда остро използването на деца в протестите, както и насърчаването им към вандалски прояви, каквито се получиха на организирания пред сградата на БФС протест на 31.03. 2022 г. ДЮШ на ФК Черноморец 1919 (гр. Бургас) не участва и няма да участва в каквито и да е организирани или неорганизирани мероприятия, свързани със смяната на сегашното ръководство на БФС", пише той в декларацията си.

По-рано пък човек на Бербатов атакува Борислав Михайлов - ето какво каза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички