Бургаска динена кора за ЦСКА


Бургаска динена кора за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1249 0

Докато футболистите на ЦСКА се подготвят на топло в Гърция, клубът отново бе залян от поредния съдебен студен душ. Той е свързан с кредиторите на клуба, които никнат като гъби.

В началото на седмицата в канцелариите на "Българска армия" дойде вестта, че още един български клуб си търси пари от "червените". По пощата е пристигнало възражение от ПСФК Черноморец (Бургас), което допълнително затруднява работата на синдика Дора Милева. Бургазлии се съдеха с ЦСКА и за Анисе, и за Мишел Платини.

Така окончателно решение за прословутия списък с кредиторите на "червените" ще бъде забавено, което респективно отлага и оповестяването от съда на окончателния списък с дълговете на ЦСКА, пише "7 дни спорт".

Първоначално се считаше, че ходенето по мъките най-сетне ще приключи и ще се сложи точка на спора по дължимите от клуба милиони. Срокът обаче ще бъде удължен. Оказа се, че на свое закрито заседание СГС е наредил срока за произнасяне по възраженията да е до 5 февруари 2016 г. Това означава, че някаква яснота по този така важен за бъдещето на ЦСКА въпрос може да има не преди рождения ден на легендата на клуба Христо Стоичков - 8 февруари.

Това съвсем не означава, че въпросната сума остава като крайна. Предстои сложна процедура, при която се чакат предложения за оздравяване. Следва гласуване на кредиторите чий план за спасение приемат, ако се появи такъв. Проблемът е евентуалният спасител на ЦСКА да успее да приключи с всичко до лицензирането на клубовете, което за "Б" група свършва през юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички