Бисер Михайлов: Ники е закърмен вратар, справи се


Бисер Михайлов: Ники е закърмен вратар, справи се

2532 1

Легендарният вратар на "Левски" и националния отбор Бисер Михайлов е доволен от връщането на неговия внук Николай Михайлов в титулярния състав на националния отбор. Според Михайлов-старши представянето му срещу Италия е успешно въпреки двата допуснати гола.

"Трябва да съжаляваме, че изпуснахме победата, заяви Бисер Михайлов пред "България Днес". - Имахем доста ситуации за гол. През второто полувреме играчите се поумориха. Това се дължи на факта, че играят по-рядко в клубните си отбори за разлика от италианските национали. Теренът също бе доста тежък, което попречи Българуя да се представи още по-добре", започна той.

"Включването на Николай като титуляр за мен не е изненада. Не играе постоянно в клубния си отбор, но има голям опит в националния, което е изключително важно. Той е закърмен вратар. Абсолютно правилно е треньорът на вратарите да преценява кой трябва да пази. Щом той е преценил, значи Николай е бил в по-добра форма. За мен Ники изигра успешен мач. Отстрани е по-лесно да се каже, че при головете и в някои ситуации е можело по-добре да се представи. Теренът и времето бяха тежки, което още повече усложни задачите му. Николай е изключително самокритичен и постоянно се стреми да подобрява играта си. Много правилно анализира грешките си и се учи от тях. Не мисля, че фамилията му тежи. Той отдавна играе в чужбина и вече има солиден опит и е претръпнал", каза още той.

Бисер Михайлов не е голям оптимист относно шансовете ни да достигнем до бараж за европейското първенство.

"Ще бъде много трудно. За съжаление вече не всичко зависи от нас и изоставането не е малко. Освен това има и странични фактори. Видяхте ли на мача с Италия съдията колко обратни фаула даде? Не показа еднакъв критерий, но за съжаление такова е отношението към малка България", коментира легендарният вратар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички