Ники Михайлов: Дадох всичко, тежко се играе сам срещу всички


Ники Михайлов: Дадох всичко, тежко се играе сам срещу всички
Снимка: БГНЕС

1922 1

"Преди мача имаше много негативизъм, много тежко се играе сам срещу всички. На лагера в Правец ситуацията за всички момчета беше катастрофална", коментира вратарят на националния отбор Николай Михайлов след равенството 2:2 с Италия.

Михайлов бе избран за титуляр в двубоя, вместо футболист номер 1 на България за 2014 година Владислав Стоянов.

"Със сигурност има за какво да съжаляваме, малко не ни достигна да победим, но на фона на всичко, което се случва с момчетата и отбора, мисля, че е един добър резултат за българския национален отбор и от тук нататък да почнем да градим", каза той след двубоя.

"На фона на всичко, знаете срещу кой отбор играем, ние с нашите проблеми, те - с техните, един добър резултат и може с високо вдигната глава да работим за по-добро. Млад отбор, нов треньор, на този трагичен терен, борихме се много и успяхме да спечелим точка", допълни Михайлов.

Той обясни избора си за титуляр в този мач така: "Аз също съм бил вратар номер 1 и футболист номер 1, напрежение няма, това е решение на треньора и треньора на вратарите. Гласували са ми доверие, аз см излязъл и съм дал всичко. Винаги се опитваме да търсим под вола теле, и аз, и Владо да беше излязъл, всеки щеше да даде най-доброто от себе си. Аз винаги съм го подкрепял, както той винаги ме е подкрепял мен. Тук каузата е националният отбор на България и се радвам, че днес успяхме да направим нещо", завърши стражът. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички