"Без адекватна реакция": Николай Киров избухна срещу служебните лица, Христо Янев обеща борба до "последна капка кръв"


"Без адекватна реакция": Николай Киров избухна срещу служебните лица, Христо Янев обеща борба до "последна капка кръв"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2169 0

Берое и Пирин Благоевград завършиха при равенство 1:1 в предпоследния кръг от Първа лига. "Орлетата" изравниха в последните секунди на двубоя, за да спечелят важна точка, от която техният наставник Христо Янев остана изключително доволен.

"Много съм доволен. Изключително важна точка за нас. Съдбата си прави лоши шеги с отборите, които се борим за оцеляването си, и последният кръг ще бъде много интересен. В по-голяма част бяхме по-добри и това ми се понрави. Това, че не се отказахме до края е показателно за това, което се случва в клуба. Ние сме професионална лига и не трябва да допускаме да се случват такива неща на терена, защото бяхме близо до ексцесии. Доволен съм от всички 90 и колко минути. Контролирахме нещата на терена. Оставихме пространства, защото искахме да изравним. Показахме самочувствие, класа и желание за победа.

"Съжалявам за Спартак Варна, който има място в Първа лига. Много е трудно да се справиш в компанията на толкова добри треньори и когато излизаме да играем, трябва да покажем най-доброто. Апелирам да запазим спокойствие и концентрация. Трудът и желанието имат значение. Не сме стигнали дотук, за да се отказваме и ще се бием до последна капка кръв" - сподели Янев.

Наставникът на Берое Николай Киров пък отправи критика към служебните лица покрай инцидента в края на двубоя.

"Това, че не успяхме да вкараме гол през втората част. Имахме ситуации за 2:0, за да не се стига до това, което се случи в последните минути. Това ни го показа Съдбата. Не трябва да се подценяват мачове. Тук се решава спасението на даден отбор и трябва да има адекватно отношение и избор от служебните лица, свързани с двубоя.

Не можахме да затворим мача. Нещата се случиха за около 30 секунди в края на двубоя. Да не коментираме други теми, защото доста време се държа по най-коректния начин, но явно когато човек се държи така, няма адекватно отношение от отсрещната страна. Дано в последния мач си свършат работата" - заяви Киров.

Вижте как след дузпа, червен картон и гол в последните секунди Пирин измъкна важна точка (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички