Балъков: Стояхме физически по-добре от противника


Балъков: Стояхме физически по-добре от противника
Снимка: Оф. сайт на Литекс

770 0

ЦСКА 1948 победи след продължения Ботев Пловдив с 2:1 и по този начин се класира за 1/4 финалната фаза от турнира за Купата на България. Главният мениджър на тима коментира мача така:

"Имахме амплитуди в играта си. Разбира се, че характерът беше един от основните компоненти за победата. Много неща не се получиха както трябва. Стояхме физически по-добре от противника, което също помогна.

Всеки мач даже даваме задачи на футболистите да бият удари във вратата. Имахме доста ситуации, но още ни липсва класата пред гола, която ще дойде с много работа. Днес Димитър Митков направи добър мач и беше полезен за отбора. На пейката ми казаха данните от GPS-а, че е избягал едиколко си километра, което показва, че и физически е стабилен. Ивайло Чочев изобщо не е за тук. Той трябва да играе в някое от големите европейски първенства. Стискаме му палци да е жив и здрав, кракът му да е добре, защото той може много да помогне на отбора ни.

Аз не вярвам някой отбор да има друга цел освен да стигне на финал, а стигнеш ли на финал трябва да гониш Купата.

Доволен съм, че отборът разбра, че без битка и характер няма как да победиш. Ние сме с български футболисти и се радвам, че на този празник – 3-ти март победихме", каза Балъков след двубоя.

За скандала около дузпата в мача с Левски, четете ТУК 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички