Балъков: Искаме да се представим по възможно най-добрия начин в ЛЕ


Балъков: Искаме да се представим по възможно най-добрия начин в ЛЕ

1099 0

Тимът на Литекс утре ще се изправи срещу Йелгава в среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Това се явява и първи официален мач за сезона на "ловчанлии". Непосредствено преди заминаването за Латвия треньорът на "оранжевите" Красимир Балъков заяви, че се надява футболистите му да се овенчаят с успех и че целта на Литекс е малксимално добро представяне както в Лига Европа, така и в "А" група.

Ето и какви бяха думите му:

"Първи официален мач, за съжаление - в Лига Европа. Имаме едва няколко изиграни приятелски срещи. Нямаме големи очаквания. Искаме да се представим по възможно най-добрия начин и да постигнем един добър турнирен резултат. Изгледахме десет мача на съперника - проучили сме го добре. Физически стабилен отбор, играе правилно и стриктно следва указанията на старши треньора. Със сигурност латвийското първенство не е по-силно от нашето, но когато имаш игрови ритъм, е много по-добре. Надявам се обаче, че ще успеем да се поздравим с успех."

"Мачът с Лудогорец е твърде далеч. Нека първо си свършим работата в Йелгава. Хубаво е, разбира се, че започваме сезона с два силни мача. Това ще мотивира допълнително футболистите. Разбира се, желанието ни е и в Лига Европа, и в "А" група да се представим максимално добре. Нека обаче сега си свършим работата в евротурнирите. Докъде ще стигнем, не мога да кажа. Нещата зависят не само от нас, но и от противниците ни", допълни Балъков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички