Балъков: Имаме нужда от още един нападател


Балъков: Имаме нужда от още един нападател

828 0

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков сподели, че тимът се нуждае от още един нападател. Наставникът заяви, че селекцията е отворен процес и всичко може да се случи.

"Докато са отворени трансферните прозорци в различните страни по света не можем да кажем, че селекцията ни е приключила. Всичко може да се случи. В България не сме с финансовите възможности да си позволяваме да купуваме всички състезатели, които ни харесват. До последния момент винаги може да се вземе нещо ново", заяви Балъков пред "Тема спорт".

"Не казвам, че ще дебнем определени играчи, но до последно може да привлечем или продадем някой. Селекцията е отворен процес. При всички положения имаме нужда от още един нападател. Реално на върха на атаката разполагаме само с Йонсен. Така че още един офанзивен футболист няма да ни е излишен. Но това не е на всяка цена. Дали ще го вземем, времето ще покаже", добави специалистът.

Той обаче не пожела да назове конкретни имена. "Литекс си върши работата на трансферния пазар, без да парадира. Когато дойде времето, всички ще разберат за какво става въпрос по отношение на взимане и продаване на футболисти."

"Нека не говорим повече за оферти, покупки и продажби. Имаме много важен мач в четвъртък с Йелгава. Концентрацията ни е насочена изцяло към реванша. Най-важното е спортно-технически да вървим напред", завърши Балъков.

Двубоят между Литекс и Йелгава от Лига Европа е на 9 юли с начален час 20:45. Първата среща завърши при резултат 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички