Балъков игра в голф турнир, събрал 27 хиляди евро за деца в нужда


Балъков игра в голф турнир, събрал 27 хиляди евро за деца в нужда
Снимка: Оф. сайт на Литекс

1178 0

Бившият капитан на националния отбор на България Красимир Балъков е участвал в благотворителен турнир по голф, където са набирани средства за подпомагане на деца в нужда. Турнирът се е провел в германския курорт Мархьордт, а общата сума е 27 000 евро, съобщи самият Балъков на официалната си страница.

"Имах удоволствието и привилегията да взема участие в благотворителен голф турнир, заедно с мои приятели и бивши съотборници от Щутгарт и футболни легенди на Германия.

Самият турнир бе посветен на два социални проекта, които имат за цел да подпомогнат деца в неравностойно положение. Щастлив съм, че заедно с моите колеги - голфъри и други дарители, успяхме да съберем около 27000 евро, които са за децата в нужда", казва бившият плеймейкър.

След това представя и участниците в турнира, които позират на обща снимка. Това са бившите футболбни легенди, взели участие в надпреварата на "Голф клуб Мархьордт": Отляво надясно - Ханзи Мюлер, Маурисио Гаудиньо, Маркус Бабел, Красимир Балъков, Джеронимо Какао, Марио Баслер, Дариуш Вош, Рема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички