Балъков: Ганчев не е доволен, спокоен съм за мястото си


Балъков: Ганчев не е доволен, спокоен съм за мястото си

2189 0

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков разкри, че въпреки равенството 3:3, което тимът допусна срещу Ботев (Пловдив) в мача от 4-ия кръг на "А" група, е спокоен за поста си. "Оранжевите" имат само една победа след първите 4 кръга на първенството.

"Когато нещата не вървят, треньорът винаги е под пара. Вие сте ме сложили под пара още откакто дойдох. Мога да ви кажа, че изобщо не се притеснявам за мястото си. Опитвам се да наложа моите идеи, но това е процес и изисква време. Не започнахме добре първенството, но това е реалността и крачка по крачка трябва да влизаме в ритъм”, заяви Балъков след зрелищното реми.

Той разкри, че собственикът на клуба Гриша Ганчев също не е доволен от представянето на отбора.

"Естествено, че няма да е доволен, и аз съм недоволен, след като не успеем да спечелим спечелен мач. Ние трябваше да затворим мача, а нарушихме равновесието си. Трите точки бяха задължителни, след като поведохме с 3:2. Ще търсим коригиране на грешките, за да вървим напред", обеща специалистът.

Балъков анализира и самия мач:

"Получи се динамичен и интересен мач, с много големи амплитуди, наивна наша грешка, бърз втори гол. Моите футболисти намериха морал и сили и диктуваха мача изцяло оттам. Успяхме да изравним и поведем, което бе изключително похвално за морала и характера на отбора. Второто полувреме извадих Петрос и вкарах Сашо, за да бъдем по-свежи, по-агресивни. Обаче в този момент, човек мисли едно, получава се друго. Станахме пасивни, и дадохме шанс на противника да се съвземе и да вкара гол. На фона на цялото развитие на мача, мисля, че равният мач е ОК и за двата отбора. Ще има какво да анализираме, да видим и да коригираме".

Наставникът на ловчанлии призна, че целта на Литекс е от първото до третото място. "Ясно ни е, че не започваме добре първенството, но това е реалността и трябва да се събуждаме по-бързо и да коригираме нещата", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички