Стойчо Стоилов: Никога не сме обсъждали уволнение на Краси


Стойчо Стоилов: Никога не сме обсъждали уволнение на Краси
Снимка: Официален сайт на Литекс

1474 0

В Литекс изобщо не е било обсъждано уволнение на треньора Красимир Балъков. Това призна главният мениджър на "оранжевите" Стойчо Стоилов пред "Меридиан мач".

"Не мога да разбера откъде идва целият този негативизъм към Балъков. Все пак говорим за един от най-великите играчи в историята на българския футбол, каза Стоилов.

Както е известно, след поредицата от слаби резултати - загуби от унгарския Дьошгьор в Европа и от ЦСКА и Локо (Сф) в "А" група, се заговори усилено, че Бала ще бъде сменен.

"Заради слабите резултати в отбора се натрупа сериозно напрежение. Това се видя в мача с Берое, който, за щастие, спечелихме. Според мен в предишните срещи не заслужавахме да паднем. Изграхме по-добре с унгарците в Ловеч, но не бихме. След това ЦСКА ни излъга с голям късмет. Единствено от ЛОко (Сф) паднахме заслужено", продължи Стоилов.

"За момента при нас няма оферта за нито един футболист. Но до затварянето на трансферния прозорец има достатъчно време. Ние по принцип не спираме никой, така че трансфери не са изключени", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички