Вили Вуцов срещу всички и всичко след 3:3


Вили Вуцов срещу всички и всичко след 3:3
Снимка: БГНЕС

1055 0

Наставникът на Ботев (Пловдив) Велисллав Вуцов беше недоволен от всичко след 3:3 с Литекс на стадиона в Коматево. Той обвини играчите си за допуснатите грешки, Юнес Хамза за пропуските му, съдията Цветан Кръстев за необективното според него съдийство и дори БФС заради часа, в който е започнал мача.

"Не съм доволен от резултата. Един хубав мач, стана качествен и емоционален мач. При 3:3 трябва страшно много да съжаляваме, защото изпуснахме няколко чисти положения. При добра концентрация можехме да победим. Литекс е класен отбор, колкото грешки ни напипа, толкова голове ни вкара. Първият гол – страхотна индивидуална грешка, вторият гол – страхотна индивидуална грешка, третият – две грешки. Хубаво е, че на полувремето направихме подобрения и корекции, спряхме с тия елементарни грешки, които ги отдавам на младостта, неопитността и несработеността”, започна Вуцов коментара си след мача.

"Не искам да обвинявам Хазма за пропуските в края, но трябваше да ни зарадва. Най-лошото е, че грешките от Черно море съшите хора ги допуснаха. Класата на Литекс позволи да накажат тези наши грешки. Това са млади момчета, нека не ги корим. В съблекалнята им казах, че съм зад тях, че ще поема всички техни негативи, но няма файда ако си вложил два пъти повече усилия, като допускаш елементарни грешки", допълни специалистът.

Според него собственикът на Литекс Гриша Ганчев е щял да свири по-обективно от рефера Цветан Кръстев.

"Стараем се да не коментираме съдиите. Познаваме Гриша Ганчев, който е един много чист, човек, убеден съм, че той ако свиреше днес мача, щеше по-добре да го свири. Имаше 100 процента дузпа срещу Иван Цветков. Защо не се свири - не знам? Но нормално, Цецо Кръстев е едно момче, което вижте къде е учило и ще разберете... Аз съм му казал – или не е чист човек или е слаб съдия”.

Вуцов не пожали и БФС: "На 34 градуса да се играе в 6 часа, това е безумие. Как да има качество? Неслучайно телевизията дава мачове от 8 часа. Ако се играе юли месец, трябва да се играе на осветление. И ние нямаме осветление, но това не е нормално. Втори мач играем на 34 градуса, жегата беше непоносима", завърши ттреньорът на Ботев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички