Атанас Рибарски въпреки загубата от Панатинайкос: Доволен съм, играхме на ниво


Атанас Рибарски въпреки загубата от Панатинайкос: Доволен съм, играхме на ниво
Снимка: БГНЕС

2141 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде интервю веднага след загубата на неговия тим с минималното 0:1 от Панатинайкос в контрола, която бе част от лятната подготовка на "червените". Въпреки поражението българският специалист заяви, че е доволен от играта на неговите момчета.

Доволен ли е Рибарски въпреки загубата?

"Да, доволен съм. Пореден тест срещу силен противник. Не беше толкова голяма разликата, макар че на моменти не подхождаме с увереност. Като цяло планът ни проработи. Със сигурност това бе доста полезна контрола", започна Рибарски.

Налагането на новите играчи

"Новите играчи ще трябва да се напаснат, всички общо взето. Това е процес. Опитваме се да опростим нещата, за да са максимално изпълними и това да донесе успех. Правим го срещу силни противници и това ме радва, надяваме се да го принесем в шампионата и евротурнирите".

Представянето на Радослав Кирилов

"Действително с него се разширяват опциите. Той имаше проблем както и Даскалов, който не решихме да рискуваме. Преди един ден срещу Загреб, а сега срещу Панатинайкос - играхме на ниво. Това ни дава добър старт и да наложим идеите си. Всеки един ще е необходим. Радвам се че ради влезе добре".

Оценка на летния лагер

"13 дена, надали може да се случи всичко в процеса на работа. Със сигурност има какво още да се подобрява. Условията, на които се подготвяхме бяха чудесни, както и резултатите. Те ще ни дадат един тласък. Не отстъпихме срещу тези грандове, не е голяма разликата.

Контролите в сгъстен цикъл

"Ние нямаме друг избор. Трябваше да комбинираме подготовката в едно. Най-доброто средство бяха мачовете. Няма време да се натоварваме. Тук е изолирано допълнително. Използвахме мачовете да направим това нещо. Времето никога няма да стига, но се надявам резултатите да бъдат положителни", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички