Атанас Рибарски обяви новия капитан на ЦСКА 1948 и обясни за алжирския нападател


Атанас Рибарски обяви новия капитан на ЦСКА 1948 и обясни за алжирския нападател
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1887 0

В утрешния петък, 21-ви юли, ЦСКА 1948 е домакин на Пирин Благоевград в мач от втория кръг на Първа лига за сезон 2023/24, който ще стартира в 19:00 часа.

На пресконференция преди двубоя, старши треньорът на "червените" - Атанас Рибарски, обяви, че Радослав Кирилов е новият капитан на отбора и обясни как се е стигнало до този избор:

"Държа момчетата сами да си изберат капитана. Почти единодушно съблекалнята избра Радослав Кирилов за капитан, а в неговото отсъствие ще бъде Елитон".

"Очакванията са ми за един различен по характер мач от този, който играхме през миналия кръг срещу Левски. Ще имаме и различен подход спрямо миналата среща, но не очаквам да бъде лек мача срещу Пирин. Трябва да владеем повече инициативата и да имаме повече възможности пред противниковата врата", призова Рибарски и след това каза няколко думи за ефекта, който оказва горещото време върху футболистите:

"Топлото време намаля темпото на мачовете. Трудно е да се играе в тези жеги 90 минути през 3-4 дни. Не знам дали тези 15 минути по-късно, с които ще започнат мачовете, ще допринесат за по-хладно време. В Бистрица е по-хладно 2-3 градуса заради планинския климат".

Треньорът на ЦСКА 1948 добави и че на този етап очакваният трансфер на алжирския нападател Аймен Маюс няма да се осъществи: "Кореспонденцията с алжирския нападател е прекъсната и на този етап той няма да се присъедини към нас".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички