Антон Карачанаков се завърна в родния си Пирин


Антон Карачанаков се завърна в родния си Пирин
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1325 0

Антон Карачанаков се завърна в Пирин Благоевград. Това обяви официалната страница на "орлетата". Опитното крило стана първото ново попълнение на тима за следващия сезон.

Карачанаков е юноша на Пирин, като през 2011-та напусна, за да се присъедини към ЦСКА. След това кариерата му премина през родните Славия, Берое и Царско село. Именно цветовете на столичани защитаваше за последно той. Карата, както наричат офанзивния играч, е бил още и Балтика Калининград, Краковия и Паначаики.

Наскоро и Николай Бодуров заговори за възможността да се върне в тима. Той е свободен агент, след като разтрогна договора си с иранския Естеглал. Защитникът не отхвърля възможността да заиграе в родния Пирин (Благоевград) - заедно със Станислав Манолев и Светослав Дяков. "Напълно е възможно. Коментирах с Манолев - и неговото желание е да си остане тук. С Дяков не съм коментирал - не знам дали ще му предлагат договор, но съм сигурен, че и неговото желание е да се върне",заяви Бодуров. Наскоро дори и на Острова обърнаха специално вниманиена проекта на Пирин - ето какво написаха от BBC.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички